AutoBinck Group

Bij AutoBinck Group werk je samen met een toegewijd team van ongeveer dertig collega’s aan het ondersteunen van de bedrijven in ons portfolio. Binnen het team heerst een goede sfeer en de waarden ondernemerschap, vrijheid en vertrouwen vervullen binnen iedere functie een belangrijke rol. We streven naar het creëren van een prettige en veilige werkomgeving voor al onze collega’s en hechten veel waarde aan diversiteit. Want juist de authenticiteit van onze collega’s creëert een meerwaarde in de rol, op de werkvloer en binnen de organisatie.

Vrijheid vormt een belangrijke rode draad binnen AutoBinck Group. Niet alleen op de werkvloer, maar ook in de manier waarop we omgaan met de bedrijven in ons portfolio. We geloven dat vrijheid nieuwe kansen creëert en we stimuleren en motiveren onze collega’s en bedrijven volop om eigen initiatief te nemen. Ondernemerschap, assertiviteit en professionaliteit zijn binnen AutoBinck Group de doorslaggevende factoren voor een succesvolle carrière.

Samen sterker

Samen sterker

Bij AutoBinck Group werk je niet alleen aan het ondersteunen van de portfoliobedrijven, maar ook aan het ondersteunen van je directe collega’s. Een goede samenwerking en sterke verbinding tussen de collega’s is essentieel voor het bereiken van onze doelen. Bij AutoBinck Group is iedereen bereid om elkaar verder te helpen en zich enthousiast in te zetten voor het grote geheel. Ook als dat betekent dat er een kritische blik nodig is.

Bepaal zelf je carrière

Bepaal zelf je carrière

Ondernemerschap staat aan de basis van ons succes. Daarom geven we onze collega’s de ruimte om hun eigen initiatieven te ontplooien. De communicatielijnen zijn kort en we stimuleren en motiveren onze collega’s om vooral hun eigen beslissingen te nemen. Want juist deze vrijheid zorgt voor vernieuwende ideeën. Jouw initiatieven, assertiviteit en ambities bepalen bij AutoBinck Group een belangrijk deel van onze transformatie én je eigen succes.

Blik op de toekomst

Blik op de toekomst

Om in de toekomst relevant te blijven, moet je als bedrijf en als werknemer snel kunnen inspelen op verandering. Bij AutoBinck Group bereiden we onze werknemers hier goed op voor. Het stimuleren van creativiteit en innovatie, het aanbieden van cursussen en de mogelijkheid om intern door te groeien zijn daar essentiële onderdelen van. Wanneer je jezelf wil blijven uitdagen, verdiepen en ontwikkelen, zit je bij AutoBinck Group helemaal op de juiste plek.

Over ons

AutoBinck Group is een Nederlands familiebedrijf dat zich richt op mobiliteit en energie. Alle 1.700 medewerkers zorgen ervoor dat AutoBinck Group meebeweegt met veranderingen in de wereld, innoveert en voorop blijft lopen. Inmiddels is AutoBinck Group uitgegroeid tot een hoofdrolspeler op de Europese mobiliteitsmarkt. Daarnaast investeert AutoBinck Group in het toegankelijk maken van duurzame energie, door het voor iedereen (financieel) bereikbaar maken van woningverduurzaming.

Meer over ons

AutoBinck Group