Stages

Bij AutoBinck Group geloven we in de kracht van ontwikkeling en groei. Daarom hechten we veel waarde aan het begeleiden en ondersteunen van stagiaires tijdens hun leerproces.

Met onze ruime ervaring in de mobiliteit en energiesector bieden we jou een unieke kans om te leren van experts in diverse vakgebieden. Of je nu ge├»nteresseerd bent in marketing, HR, techniek, finance, IT of sales – bij AutoBinck Group bieden we stagemogelijkheden aan die bij jouw studierichting en interesses past. Dit geeft jou de kans om waardevolle ervaring op te doen in een dynamische en innovatieve omgeving.

Wat heeft AutoBinck Group jou te bieden?

Professionele begeleiding: Je wordt bij je werkzaamheden, opdrachten en projecten begeleid door ervaren professionals. Hierdoor krijg je de kans om je kennis in de praktijk toe te passen en te groeien binnen je vakgebied.

Uitdagende projecten: Tijdens je stage bij AutoBinck Group word je betrokken bij projecten die echt impact hebben op het bedrijf. Dit geeft je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en je bijdrage te leveren aan onze continue groei.

Netwerk opbouwen: Bij AutoBinck Group maak je deel uit van een diverse groep van professionals en stagiaires. Dit biedt je de gelegenheid om waardevolle connecties te leggen en je professionele netwerk uit te breiden.

Innovatie: De mobiliteits- en energiesector zijn voortdurend in beweging. Bij ons krijg je de kans om deel uit te maken van innovatieve projecten en oplossingen die de toekomst van mobiliteit en energie vormgeven.

Wil jij deel uitmaken van AutoBinck Group en een waardevolle bijdrage leveren aan de oplossingen van de toekomst binnen de mobiliteit- en energiesector? Bekijk dan ons stageoverzicht voor concrete stages en ontdek welke stage aansluit bij jouw studierichting en interesses.

Geen match gevonden? Stuur dan een stageverzoek in via recruitment@autobinck.com want we nemen graag de tijd om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden voor een stage binnen AutoBinck Group.

Over ons

AutoBinck Group is een Nederlands familiebedrijf dat zich richt op mobiliteit en energie. Alle 1.700 medewerkers zorgen ervoor dat AutoBinck Group meebeweegt met veranderingen in de wereld, innoveert en voorop blijft lopen. Inmiddels is AutoBinck Group uitgegroeid tot een hoofdrolspeler op de Europese mobiliteitsmarkt. Daarnaast investeert AutoBinck Group in het toegankelijk maken van duurzame energie, door het voor iedereen (financieel) bereikbaar maken van woningverduurzaming.

Meer over ons

AutoBinck Group